Manarola er den anden landsby, hvis man kommer fra syd. Det er en malerisk historisk landsby med pastelfarvede huse, små stejle gader med trapper og en lille havn med fiskerbåde og bademuligheder ...

I landsbyen er der gode restauranter, hvor de lokale pasta og skaldyr specialiteter serveres, barer, butikker og endda en dejlig vinkælder med levende musik om aftenen. 

I vinkælderen kan der arrangeres private vinsmagninger med lokale vine og specialiteter til dig. Havet inviterer grund af sin rige biodiversitet og det meste klare vand for at nyde snorkling ture, og der er nogle smukke steder at svømme klippekysten med komfortable trapper. 

Den mest berømte gangsti af Cinque Terre er "Via dell'Amore", som forbinder Manarola med Riomaggiore, den første landsby i Cinque Terre. 

Men der er mange andre meget smukke vandrestier fra Manarola, som giver mulighed for at nyde skønheden i Cinque Terre til fods. 
For at vende tilbage er der hurtige og nemme togforbindelser fra hver landsby i Cinque Terre. Manarola har en banegård, som kan nås kun to minutter fra centrum, krydser en tunnel og selvfølgelig kan landsbyen nås selv med bil. 

det øverste område af Manarola er der offentlige parkering (mod betaling), mere uden for landsbyen er der også nogle gratis parkeringspladser. 

De fleste af Cinque Terre besøgende bruger ikke bilen til at udforske Cinque Terre grund af de meget bekvemme forbindelser med offentlige transporter. Manarola har også et boat stop, hvor færgerne stopper, som sejler i Cinque Terre mellem Portovenere og Monterosso (i sommertid også til Levanto og Portofino).

Kontakt

Forespørgsel på leje af en feriebolig, eller supplerende spørgsmål - send en e-mail eller ring - besvares alle ugens dage også aften.

Kontaktinfo

Tel: +45 4848 1989 Cell +45 2332 7440

Email: info@ferieboligeritalien.dk