Kontakt til ferieboligeritalien.dk

Ved forespørgsel på leje af en feriebolig, eller ved supplerende spørgsmål - send en e-mail eller ring - alle ugens dage.

ferieboligeritalien.dk
Mobil tlf.: +45 2332 7440

CVR/SE nr. 25948157

Ferieboligeritalien.dk fungerer som formidler Agent for udbydere af ferieboliger til udlejning i regioner i Italien.

Email - klik her - for at sende en e-mail med forespørgsel og spørgsmål.
NB: Hvis ikke mailforsendelse virker ved at klikke ovennævnte - så kopier e-mail adresse - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - til dit mail program og send.

Ferieboligeritalien.dk - Det lille bureau - med den gode personlige service og rådgivning 7 dage om ugen - blev etableret i 2004 med udlejning af ferieboliger (lejligheder, vingårde, landhuse og villaer) i Toscana som det primære forretningsområde.

I de følgende år blev der åbnet op for udlejning af ferieboliger rundt om hele Comosøen i Norditalien, på Sorrentohalvøen med Amalfikysten i Syditalien, Cinque Terre i Ligurien, i Piemonte i Norditalien - m.fl.

Samarbejdspartnere i alle disse områder af Italien gør det muligt for Ferieboligeritalien.dk at kunne formidle udlejning af et tusindetal af ferieboliger.

Kompetencer bag bureauets ejer er ledelse, marketing og salg gennem mere end 50 år índenfor rejsebranchen hos førende erhvervsrejsebureauer, ferierejsebureauer samt flyselskaber.

Flemming Ekstrøm / ferieboligeritalien.dk / ejer

NB: Klik her og se - Generelle Lejebetingelser

Kontakt

Forespørgsel på leje af en feriebolig, eller supplerende spørgsmål - send en e-mail eller ring - besvares alle ugens dage også aften.

Kontaktinfo

Tel: +45 4848 1989 Cell +45 2332 7440

Email: info@ferieboligeritalien.dk