Kontakt til ferieboligeritalien.dk

Ved forespørgsel på leje af en feriebolig, eller ved supplerende spørgsmål - send en e-mail eller ring - alle ugens dage.

ferieboligeritalien.dk
Tlf.: +45 4848 1989 / Mobil tlf.: +45 2332 7440

CVR/SE nr. 25948157

.... fungerer som formidler agent for udlejere - såvel ejere som øvrige samarbejdspartnere - der formidle ferieboliger til udlejning i regioner i Italien.

Email - klik her - for at sende en e-mail med forespørgsel og spørgsmål.
NB: Hvis ikke mailforsendelse virker ved at klikke ovennævnte - så kopier e-mail adresse - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - til dit mail program og send.

Flemming.kontakt

Ferieboligeritalien.dk - Det lille bureau - med den gode personlige service og rådgivning 7 dage om ugen - blev etableret i 2004 med udlejning af ferieboliger (lejligheder, vingårde, landhuse og villaer) i Toscana som det primære forretningsområde.

I årene derefter blev der åbnet op for udlejning af ferieboliger rundt om hele Comosøen i Norditalien, på Sorrentohalvøen med Amalfikysten i Syditalien, Cinque Terre i Ligurien
og i Piemonte i Norditalien.

Samarbejdspartnere i alle disse områder af Italien gør det muligt for Ferieboligeritalien.dk at kunne formidle udlejning af et tusindetal af ferieboliger.

Kompetencer bag bureauets ejer er ledelse, marketing og salg gennem mere end 48 år índenfor rejsebranchen hos førende erhvervsrejsebureauer og ferierejsebureauer samt hos flyselskaber.

Flemming Ekstrøm / ferieboligeritalien.dk / ejer

NB: Klik her og se - Generelle Lejebetingelser

Facebook

VARENNA 1

Kontakt

Forespørgsel på leje af en feriebolig, eller supplerende spørgsmål - send en e-mail eller ring - besvares alle ugens dage også aften.

Kontaktinfo

Tel: +45 4848 1989 Cell +45 2332 7440

Email: info@ferieboligeritalien.dk