Kontakt til ferieboligeritalien.dk

Ved forespørgsel på leje af en feriebolig, eller ved supplerende spørgsmål - send en e-mail eller ring - alle ugens dage.

Consulting Travel & Tourism / Ferieboligeritalien.dk
Mobil tlf.: +45 2332 7440
CVR/SE nr. 25948157

 

Ferieboligeritalien.dk fungerer som Agent / Formidler for udbydere af ferieboliger til udlejning i regioner i Italien.

Email - klik her - for at sende en e-mail med forespørgsel og spørgsmål.
NB: Du kan evt. kopiere e-mail adresse - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - til dit mail program og send.

Billede 09 2019.3

Profil: Det lille bureau - med den gode personlige service og rådgivning 7 dage om ugen - blev etableret i 2004 med udlejning af ferieboliger (lejligheder, vingårde, landhuse og villaer) i Toscana som det primære forretningsområde.

I de følgende år blev der åbnet op for udlejning af ferieboliger rundt om hele Comosøen i Norditalien, på Sorrentohalvøen med Amalfikysten i Syditalien, Cinque Terre i Ligurien, i Piemonte i Norditalien - m.fl.

Samarbejdspartnere i alle disse områder af Italien gør det muligt for Ferieboligeritalien.dk at kunne formidle udlejning af et tusindetal af ferieboliger.

Kompetencer bag bureauets ejer er ledelse, marketing og salg gennem mere end 50 år índenfor rejsebranchen hos førende erhvervsrejsebureauer, ferierejsebureauer samt flyselskaber.

Consulting Travel & Tourism / Ferieboligeritalien.dk
Flemming Ekstrøm / ejer

NB: Klik her og se - Generelle Lejebetingelser

Kontakt

Forespørgsel på leje af en feriebolig, eller supplerende spørgsmål - send en e-mail eller ring - besvares alle ugens dage også aften.

Kontaktinfo

Tel: +45 4848 1989 Cell +45 2332 7440

Email: info@ferieboligeritalien.dk