Lampara en eksklusiv ferielejlighed med udsigt over Manarola, indrettet til 4+0 pers. i et typisk tårnhus, beliggende i en eftertragtet del af Manarola ....

 

 Apt. La Lampara - Manarola - til 4:0 pers.
Bygningen, der igger i et af de ældste boligområder i hele Cinque Terre, daterer sig tilbage til XI århundrede og har 4 etager, med eksklusiv brug af to lejligheder.
La Lampara (på 2 øverste etager)
Il Baluardo (på de 2 nederste etager)

I lejligheden i stueetagen findes en lille entré, 2 soveværelser begge med dobbeltsenge, havudsigt, et badeværelse med bruser og vaskemaskine.
Via en trappe
findes et stort åbent rum med stue / spisestue og køkkenhjørne. Køkkenet har gaskomfur, køleskab og mikrobølgeovn.
I stuen findes to sovesofaer.
Lejligheden har en fantastisk bred balkon, der åbner sig fra stuen. Her findes bord og stole til fortryllende middage under en stjerneklar himmel med vinsmagninger.

Denne
ferielejlighed med total havudsigt har en fantastisk beliggenhed i den mest fremtrædende del af landsbyen, det har total havudsigt, gåafstand til de livlige restauranter, pubber og butikker i landsbyen.

La Via dell'Amore, den verdensberømte naturskønne sti, der fører til Riomaggiore, starter ca. 500 meter fra La Lampara. På grund af restaurering kun delvist åben for en tredjedel af sin samlede længde.

Fotos, diasshow fra La Lampara - KLIK HER


E-mail / Forespørgsel / Priser
Send en e-mail via kontakt for info om priser og forespørgsel

Kontakt

Forespørgsel på leje af en feriebolig, eller supplerende spørgsmål - send en e-mail eller ring - besvares alle ugens dage også aften.

Kontaktinfo

Tel: +45 4848 1989 Cell +45 2332 7440

Email: info@ferieboligeritalien.dk