Ventega Sea View

Ventega Sea View Apartment
Vernazza


En af ​​de hyggeligste og mest indbydende lejligheder i Vernazza. Den lille terrasse byder på en enestående udsigt fra en usædvanlig synsvinkel.

Det er nemt at komme dertil fra byens berømte lille torv, langs Via Guidoni ved siden af ​​Burgus Bar, og derefter går man opad langs denne lille smalle ”gade” - (50 meter og ca. 20 trin i alt).

Indgangen til bygningen er gennem en charmerende og skjult passage, typisk for byen, derefter kun et par skridt og den grønne hovedør inviterer dig indenfor i denne indbydende lejlighed.

Fra indgangen til Ventega Sea View Apartment kommer man til en lys stue med spisebord og dobbelt sovesofa. I stuen kan man se, hvordan disse huse ejendommeligt er bygget på klipper og middelalderlige mure.

Fra soveværelset med terrasse er der udsigt til Ventega pladsen ved havet, til havnemolen og til Monterosso forbjerg i baggrunden.
Ved siden af ​​soveværelset findes endnu et soveværelse med køjesenge og vinduesåbning mod  en anden skjult passage af byen.

Der er et kitchenette med gaskomfur, ovn og vaskemaskine.

Badeværelse med bruser.

Lejligheden har sovepladser til 6 personer og er perfekt både for det romantiske par og for familier med børn.

Nyd morgenmaden på den lille terrasse eller nyd et glas god Cinque Terre Vin ved solnedgang – mindeværdige oplevelser blandt mange andre fra et ophold i Vernazza.

Afstande:
Banegården - 400 m
Parkeringsplads - 1200 mt
Havet og strandområde - 50 m
Nærmeste marked - 50 m
Nærmeste restaurant - 50 mt

Forbrug o.a.

Slutrengøring er inkluderet i prisen.

Kontakt

Forespørgsel på leje af en feriebolig, eller supplerende spørgsmål - send en e-mail eller ring - besvares alle ugens dage også aften.

Kontaktinfo

Tel: +45 4848 1989/+45 2332 7440

Email: info@ferieboligeritalien.dk